Barcelonès Nord

El Barcelonès Nord aposta per la continuïtat de Raül Moreno com a diputat

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Consell de Federació va aprovar aquest dimecres la proposta de candidats i candidates a les llistes de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21D.

Consell de Federació
Consell de Federació

Aquest dimecres a Badalona va tenir lloc el Consell extraordinari de Federació per aprovar la proposta de candidats i candidates que el Barcelonès Nord proposa per a les llistes de les properes eleccions autonòmiques. El Primer secretari, Esteve Serrano, va explicar que “apostem per la tasca realitzada pel company colomenc Raül Moreno al Parlament de Catalunya”. Moreno ha estat un dels diputats més actiu pel que fa a la defensa de polítiques socials.

Acompanyen Moreno a la proposta l’alcaldessa de Tiana, Ester Pujol; Adrià Díaz, de Badalona; i Hugo Ferrer, de Sant Adrià de Besòs.  A més des de la Federació de Barcelonès Nord s’inclouen als diputats Eva Granados, del Baix Llobregat, i Ferran Pedret, de Barcelona. La proposta va ser aprovada per unanimitat.

Previ al Consell de Federació s’han celebrat assemblees de les agrupacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana on s’han aprovat les propostes elevades a la Federació. Aquest divendres el Consell Nacional del PSC aprovarà definitivament les llistes per les quatre circumscripcions electorals.

Paraules clau: