Barcelonès Nord

El diputat colomenc Raül Moreno repeteix a les llistes del Parlament

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat Divendres el Consell Nacional del PSC va aprovar les llistes electorals per a les quatre circumscripcions electorals de les properes eleccions autonòmiques del 21 de desembre.

Raül Moreno, Miquel Iceta, Esther Pujol i Adrià Díaz
Raül Moreno, Miquel Iceta, Esther Pujol i Adrià Díaz

Raül Moreno, al lloc número 13, torna a ocupar un lloc preferent a la llista per la circumscripció de Barcelona. El diputat colomenc va ocupar l’onzè lloc a les anterior eleccions autonòmiques.  L’acompanyen a la llista que encapçala Miquel Iceta, l’alcaldessa de Tiana Ester Pujol (26), el jove badaloní Adrià Díaz (43) i l’adrianenc Hugo Ferrer (55). En els llocs de tancament de la llista apareix Anna Balletbó, presidenta de la Fundació  Internacional Olof Palme.

El dictamen de la comissió de llistes va ser aprovat per majoria al Consell Nacional celebrat el passat divendres al vespre. Els i les socialistes també van aprovar el programa electoral i el pacte amb Units per avançar, que suposa la incorporació al núm. 3 per Barcelona de l’exconseller de l’extinta Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler. A la posició núm 4 apareix com a independent Beatriz Silva, que forma part de l’entitat Federalistes d’Esquerra.

Tanquen la llista de 85 candidats i candidates per Barcelona noms com Carlos Jiménez Villarejo (85), Victòria Camps (84), Jordi Hereu (83), Carme Valls (80) o Núria Gispert (76).