Barcelonès Nord

Els i les socialistes del Barcelonès Nord celebrem el 7è Congrés el proper 14 de març a Tiana

  • Actualitzat:
  • Creat:

Es procedirà a la renovació de diferents òrgans de direcció

La Federació del PSC del Barcelonès Nord celebra el proper dissabte 14 de març el seu 7è Congrés per procedir a la renovació de diferents òrgans directius. Els estatuts del PSC marquen que desprès de la celebració del Congrés Nacional, les diferents federacions tenen un període màxim de 90 dies per celebrar els seus congressos territorials. La trobada porta el lema que ja  va presidir el 14è Congrés del PSC celebrat a Barcelona del 12 al 15 de desembre de 2019, Justícia Social, Feminisme, Ecologia.

L’acte, programat de les 9 a les 14h, es farà al Teatre Albèniz de Tiana i aplegarà a més de 200 persones, entre delegats i delegades, i convidats i convidades.

El congrés sotmetrà a debat i votació l’informe de gestió de l’actual Executiva que encapçala el Primer secretari, el colomenc Esteve Serrano. A continuació es procedirà a l’elecció, mitjançant vot secret, de l’Executiva, el President o presidenta del Consell de Federació, els representants al Consell Nacional del PSC (màxim òrgan entre congressos) i els i les components de la Comissió de Control Financer.

El congrés també debatrà diferents resolucions per emmarcar l’acció política del PSC al Barcelonès Nord, en què s’integren les agrupacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana.

Està prevista la presència del Ministro de Sanidad i Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa.

Després de la celebració d’aquest congrés, les agrupacions locals tenen un període de 45 dies per procedir a renovar les direccions locals. En el cas de Badalona, però, es farà aquest divendres 7 de març.