Barcelonès Nord

Festa de la Rosa

  • ORGANIZACIÓN
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els i les socialistes del Barcelonès Nord tornarem a participar a la Festa de la Rosa que se celebra el diumenge 23 de setembre a la Pineda de Gavà.

En el any del 40è aniversari de la fundació del PSC i amb Pedro Sánchez com a president del govern les i els socialistes tornem a celebrar la nostra gran festa anual de La Rosa. Com ja és tradició la Pineda de Gavà serà l'escenari de la trobada que enguany pot superar rècords de participació.

I un any més des de la Federació del Barcelonès Nord organitzarem aquesta diada de germanor i fraternitat. Com ja vam fer l'any passat totes les agrupacions locals, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana ocuparan el mateix lloc al recinte. L'executiva local ja ha començat els preparatius de la festa en la que es cuinaran unes "migas" per a tots i totes els assistents.

Fa unes setmanes dos membres de l'executiva de Federació van assistir a la reunió preparatòria que es va celebrar a Cornellà. La Federació del Baix Llobregat és l'organitzadora d'aquest esdeveniment que tndrà lloc el diumenge 23 de setembre.

A la Federació del Barcelonès Nord ja hem començat a organitzar la nostra participació. Com sempre es posaran a disposició dels i les militants autocars per fer el viatge d'anada i tornada a Gavà. Si estàs interessat a assistir-hi contacta amb la teva agrupació.

 

 

Paraules clau: