Barcelonès Nord

Festa Major d'Estiu 2018

  • Actualitzat:
  • Creat:

La nostra agrupació tornarà a ser present a la Fira d'Entitats que s'instal·la al parc de Can Zam durant la Festa Major.

El nostre Partit viu moments intensos d’activitat política amb il·lusió per les noves etapes que hauran de venir, des de l'esperança en un futur de diàleg i de justícia social.

Després de l’estiu, l'agrupació socialista de Santa Coloma torna a encarar el curs amb les habituals activitats que marca el nostre calendari de partit.

Festa Major d'Estiu

Deprés del parèntesi estiuenc tornem amb la caseta de Festa Major, en el marc de la Fira d’Entitats de Can Zam. La nostra agrupació estarà representada en un espai propi per al PSC del 31 d’agost al 3 de setembre.

Vine a visitar-nos o a col•laborar amb nosaltres. Qualsevol ajuda serà benvinguda. Volem acollir la militància i oferir un espai de trobada i de xerrada política. I, sobretot, no oblidis que el dissabte 1 de setembre al migdia, cap a les 14 hores, celebrarem el nostre tradicional dinar de germanor popular a un preu molt assequible. Només 6 euros.

Diada de Catalunya

El dimarts 11 de setembre a les 11 hores del matí t’esperem a la Plaça de la Vila per retre homenatge i fer l’ofrena floral, un any més, a la senyera.

Festa de la Rosa

El diumenge 23 de setembre celebrarem a la Pineda de Gavà la Festa de la Rosa. Estem organitzant autocars, per la qual cosa tingueu en compte que us haureu d’inscriure trucant a la seu de la nostra agrupació. Com sempre, us convidarem a dinar i us oferirem un plat de les tradicionals migues

 

Paraules clau: