Barcelonès Nord

L'Onze de Setembre al Barcelonès Nord

  • Actualitzat:
  • Creat:

Totes les agrupacions socialistes del Barcelonès Nord participen als actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Les agrupacions socialistes del Barcelonès Nord seran presents als actes institucionals organitzats pels ajuntaments amb motiu de l’Onze de Setembre. Així els companys i companyes de Badalona participaran a l’ofrena floral que organitza el consistori presidit per Àlex Pastor. L’acte serà a la Plaça de la Plana a partir de les 10 hores.

També els companys i companyes de Santa Coloma de Gramenet participen, com cada any, a l’acte institucional que presideix Núria Parlon. En aquest cas tan l’agrupació com les companyes de la JSC faran l’ofrena floral a la senyera a partir de les 11h., a la Plaça de la Vila.

A Sant Adrià de Besòs, l’agrupació socialista participarà als actes programats durant tot el matí. L’alcalde, Joan Callau, presidirà els actes que comencen a les 10.30h. L’acte institucional, l’ofrena floral de les entitats adrianenques a la Plaça de Francesc Macià, començarà sobre les 11.30h.

A Tiana l’alcaldessa Ester Pujol presideix l’acte institucional que es fa al consistori a partir de les 12.00h., a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, on els companys i companyes hi seran presents. Abans, però, hauran participat a l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova a les 10h., al Parc de Rafael de Casanova. Després de les celebracions de l’11 de setembre els companys i companyes tianencs hi seran a partir de les 13.00h. al concurs de paelles que es fa al Parc del Dr. Barraquer amb motiu de la Festa Major de Tiana.

Pel que fa a Montgat. Els companys i companyes de l’agrupació i del grup municipal participaran a l’acte institucional davant del Monument de l’Onze de Setembre, al passeig Marítim al costat del Turó de Montgat. L’acte central està programat per les 11 del matí.

 

A nivell nacional el nostre Primer secretari, Miquel Iceta, va anunciar que per primer cop el PSC no participarà als actes institucionals del Parlament de Catalunya. La direcció però, a partir de les 9:00 hores, farà la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova situat a la Ronda Sant Pere a Barcelona. 

Fitxers adjunts:

Paraules clau: