Barcelonès Nord

Les i els socialistes contra la sentència de "La Manada"

  • POLITIQUES D'IGUALTAT
  • Actualitzat:
  • Creat:

Les companyes i els companys socialistes del Barcelonès Nord han participat activament a les concentracions davants els ajuntaments de les poblacions de la Federació del Barcelonès Nord.

Tan bon punt s'ha conegut la setència dictada pel jutgat de Navarra contra el grup de joves que van violar una dona, cas conegut com "La Manada" la indignació s'ha estés a tots els nivells. Des de la Secretaria d'Àrea de Polítiques d'Igualtat, Solidaritat i Cooperació  s'ha coordinat la difusió de la condemna del nostre partit i de les concentracions convocades al vespre.

Així, a les 19 hores unes 300 persones s'han concentrat a la Pl. de la Vila de Santa Coloma de Gramenet amb una bona representació de militants, regidors i regidores colomenques. Posteriorment a les 19.30 hores els i les socialistes badalonins s'hi han sumat a la convocatoria de la Pl. de la Vila. També les agrupacions de Sant Adrià de Besòs i Tiana han fent una crida a la participació de les 20.00 hores a les respectives places davant l'Ajuntament.

Declaracions de la Secretaria de Polítiques de les Dones del PSC, Raquel Sánchez.

Paraules clau: