Barcelonès Nord

Presentació de les candidatures municipals

  • Actualitzat:
  • Creat:

El proper dissabte es presenten les cinc candidatures municipals del Barcelonès Nord, amb la presència dels candidats i candidata, i de Javi López, Lídia Guinar i Meritxell Batet.

La Federació del PSC del Barcelonès Nord celebra aquest dissabte un acte polític a Sant Adrià de Besòs de presentació dels caps de llista per a les properes eleccions municipals dels municipis que composen la Federació del Barcelonès Nord. Amb anterioritat, un Consell de Federació haurà ratificat la composició de les llistes electorals.

Sobre les 11.00h., tindrà lloc una taula rodona en què participaran Àlex Pastor, candidat per Badalona; Núria Parlon, candidata per Santa Coloma de Gramenet;  Joan Callau, per Sant Adrià de Besòs; Andy Absil, per Montgat; i Albert Sales, per Tiana.

A les 12.30h. està previst l’inici de l’acte de cloenda d’aquesta jornada amb la participació de Lídia Guinart, candidata del Barcelonès Nord al Congrés dels Diputats; Javi López, candidat del PSC al Parlament Europeu; i Meritxell Batet, candidata del PSC a les eleccions generals i ministra de Política Territorial i Funció Pública.