Barcelonès Nord

Un projecte per a les persones

  • Acte a Sant Adrià de Besòs
  • Actualitzat:
  • Creat:

L'acte de presentació dels candidats i candidates del Barcelonès Nord, tot un èxit amb la clausura de Meritxell Batet

El Centre Fiveller de Sant Adrià de Besòs ha estat l'escenari aquest dissabte 23 de març de l'acte de presentació dels candidats i candidata socialista a les properes eleccions municipals: Álex Pastor per Badalona, Núria Parlon per Santa Coloma de Gramenet, Joan Callau per Sant Adrià de Besòs, Albert Sales per Tiana, i Carles Benito per Montgat (el cap de llista Andy Absil no va poder assistir).

En primer lloc es va celebrar un Consell de Federació extraordinari per ratificar les llistes electorals a les municipals. El municipi de Montgat encara no les ha aprovades i es presentaran directament al Consell Nacional del PSC.

A continuació es va desenvolupar una taula rodona, conduida per la regidora adrianenca i Secretària de Política Municipal de la Federación, Filo Cañete. A la mateixa tots els candidats van expressar els reptes de la comarca en el futur més immediat. El missatge general és que els i les socialsites som l'opcció per continuar treballant pel benestar de les persones, per lluitar contra les desigualtats i per reclamar a la Generalitat i a l'Estat més inversió per a la zona.

Cloenda

Després d'una pausa va començar l'acte política de cloenda presentat pel Primer secretari del Barcelonès Nord, Esteve Serrano. El Secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, va felicitar la tasca desenvolupada pels alcaldes i alcaldeses del Barcelonès Nord. La diputada colomenca Lídía Guinart (núm. 5 a la llista de les generals per Barcelona) va mostrar alguns exemples de la tasca desenvolupada als darrers mesos pel govern que encapçala Pedro Sánchez. El candidat socialista al Parlament europeu, Javi López, va remarcar la importància del vot a les europees. Finalment, la cap de llista per Barcelona i Ministra de Política Territorial i Función Pública Meritxell Batet va tancar l'acte.

 

 

Paraules clau: